Она је недавно проговорила отворено о својим колегама у једној емисији. Прво се дотакла мишљења о случају Бранислава Лечића и млађе колегинице Данијеле Штајнфелд. Подсетимо, Данијела је глумца оптужила за силовање.

Фото: В. Данилов

 

 

- Мене су питали шта мислим о томе. Рекла сам да не може једна удавача да оптужи човека за то и да ја то одмах прихватим. Не живимо на дивљем западу и не прихватам то линчовање. Ја сам се увек залагала за правну државу и да суд то одлучи, а суд је то одбацио - рекла је Ева Рас у емсији "Пулс Србије". Ева је потом открила да Милошу Биковићу замера однос према Лечићу у периоду када га је јавност осуђивала.

- Ја неким људима ни добар дан више не говорим: Ни Биковићу, ни Кокану Младеновићу - рекла је Ева. Глумица је истакла и да Милоша више "не може да гледа".

- То је противуставно. Наше колеге су се показале као последња ђубрад. Одузимали су Лечићу улоге. Ја Биковића више не могу да гледам. Он као млади колега је потписао да Бранислав Лечић не може да игра представу - додала је Ева Рас.

Фото: Профимедиа

 

 

Подсетимо, тренутно је у жижи интересовања вест да је продукција ХБО одлучила да замени Милоша Биковића у новој сезони популарне серије "Бели лотос", након што је првобитно објављено да ће се српски глумац појавити у трећој сезони. Информација о његовом ангажману пре десетак дана изазвала је бурну реакцију Украјине, да би на друштвеној мрежи Икс био објављен снимак на којем је оптужен за геноцид.

БОНУС ВИДЕО: