- Сад ништа не зарађујем, види се немам шта да једем, шалим се. Рекла сам себи, колико год глупо звучало, шта манифестујете то ће да се деси, нећу да се бавим само музиком, што се не бих бавила и рекламама и кампањама, неким моделингом. Онда ми се јавило неколико агенција из иностранства и радим и то. Нећу умрети од глади. У једном моменту су ми досадиле тезге, све је исто, понавља се, а ја то не могу, тако да сам морала да станем, да се одморим и да се посветим и неким другим стварима уметности - рекла је она за “Блиц“, а онда је открила чиме се бавила током паузе.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KSENIA (@ksenia.knezevic)

 

- Свирам клавир, сликам, цртам... Интересовања су ми свестрана. Гуши ме да идем на аеродром, кући, наступ. Нисам могла. Желела сам да се посветим мојим драгим људима и нечему другом док још добро изгледам - истакла је Ксенија.

Поред другачијих песама она ради и на аутентичном стајлингу.

- Покушала сам у новом споту да изимитирам иконе двехиљадитих година које ја највише волим. У том фазону сам желела да иде и песма. Покушала сам са целим стајлингом- ланчићем, фризуром, свиме да дочарам тадашњу сцен у- каже она, те додаје да ће се Кнез обрадовати, јер је он у том времену и даље.

- Кнез је скроз у том фазону, он је остао у деведесетим, тако да мислим да би се њему свидело. И са ставовима је остао у деведесетим, али добро, он је онако прави ћале - рекла је она.

Недавно је избацила дуетску песму са младим певачем Дином.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Иначе не пратим не тренинг, нисам знала како да уђем тамо, да видим ко је све у трендингу, а једно време нисам била активна, тако да нисам знала ко је шта избацивао, али сад ми је јавио Дин да смо у трендингу и драго ми је. Ако је то неко мерило за успех песме, онда ми је драго. Мени је битно да ми се песма свиди, а на прву сам рекла, океј снимамо. Хтела сам да дам подршку и њему и много ми се свиђа како пева - каже певачица и додаје:

- Увек сам за то да треба подржати млађе које крећу у све ово, да виде да није све баук, да смо ми приступачни и једва сам чекала да снимим са неким. Занимљиво ми је што је хтео да сними то само са мном, Саром Јовановић или његовом девојком Махрином и онда ми је то баш импоновало. Све је брзо протекло, снимили смо у месец дана. Свиђа се људима, шта ћеш боље - искрена је била Ксениа, којој је ова песма велики повратак на естраду.

- Само сам нестала, умем да радим то и у животу, иначе сам таква. Мени не то треба, радим све из стомака и знам шта треба да урадим, шта не. Када одем, отишла сам са разлогом, а кад се вратим, вратила сам се са разлогом. Имам неко шесто чуло.

Фото: АТА имагес

 

 

Волела бих да одем на Евровизију

Заједно са групом “Хурикејн“, Сањом Вучић и Иваном Николић, представљала је Србију на “Евровизији“, а нове песме је већ послушала.

- Предобре су песму. Бресквица има сву подршку, Констракта такође, Тејадора моја добра другарица... Ива Лоренс, моја другарица из детињства. Много се њих пријавило и драго ми је што ће људи да чују те песме и што ће неко да оде у Шведску. Ко год да оде желим му сву срећу. То је прелепо искуство - рекла је она, која на такмичење није ставила тачку.

- Можда се пријавим следеће године, волела бих много, овај пут сама шта ћу. Мислим да би ми било теже, јер је сва одговорност на теби, али имало би чар, јер се скупило искуство, и што сам била са татом и са њих две и упознала толике људе и све из организације и спремна сам да одем и сама, али не ове године.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KSENIA (@ksenia.knezevic)

 

Желела бих да ускоро постанем мама

Певачица је већ дуго у складној вези, али до неког наредног корака још није дошло.

- Замишљам себе наравно да се остварим као мајка, али није ми човек ни запросио, видећемо. Не алудирам ништа, него ме стално питате за свадбу, и он је човек можда погледао и даље ме није запросио. Осма година је у питању, али шалу на страну, није нам ни битно. Да се остварим као мајка, доћиће када буде дошло, тек сам сад снимила песму, пустите ме да уживам - рекла је Ксениа.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: