Глумица Лидија Вукићевић пре много година била је у браку са некадашњим фудбалером Митром Мркелом. Они су из велике љубави добили двојицу синова, Андреја и Давида.

Иако су схватили да им заједно не идем и одлучили су да 2000. године ставе тачку на свој брак, Лидија и Митар су остали у добрим односима. Прошле су године, а он је упознао лепу Олгицу и одлучио да са њом ступи у брак.

Фото: АТА имагес

 

 

У почетку Олгица је изазивала велико интересовање медије, јер није била јавна личност, па је била потпуно непозната. Оно што су одмах сви приметили јесте чињеница да је прелепа, али и 21 годину млађа од свог супруга.

Чини се да пару то ни мало није сметало, па су породицу проширили једним дететом, сином по имену Душан. Они су на луди камен стали 2013. године и до данас су остали у браку у којем је Олгица стуб породице.

Она је неколико пута у медијима открила да Митар много ради и да њој то не смета. Свесна је да се бави одговорним послом и да мора да му буде посвећен.

Фото: АТА имагес

 

 

− Мита је сјајан супруг и диван отац. Знам да коментаришу како је међу нама огромна разлика у годинама. Међутим, нас двоје се толико добро слажемо да се та разлика уопште не примећује − рекла је она па је додала:

 

− За све ове године колико смо заједно не сећам се да му је макар на пола сата био искључен телефон. Увек га неко зове, стално ради. Али, он је радохоличар и не пада му тешко.

Ипак, има тренутака када им он као глава породице недостаје, али га тада Олгица приволи да им се посвети и проведе неко време са њима. 

- Хајде, остави мало телефон и дружи се са нама. Шалу на страну, свесна сам да је на одговорној функцији и да мора пуно да ради ако жели да остане успешан као до сада.

Фото: АТА имагес

 

 

− У одличним смо односима са Митином децом из првог брака. Његови синови Андреј и Давид обожавају нашег Дулета, а и он њих – изјавила је Олгица Мркела и открила неке мале ритуале свог мужа.

− Иако много ради, труди се да дође кући на ручак. Прошетамо кад је слободан, сваког дана одвоји време да се игра са Дулетом, а увече волимо да погледамо неки филм – закључила је тада Мркелина супруга.

БОНУС ВИДЕО: