Дон Мјуреј је осим улоге у серији "Тwин Пеакс: Тхе Ретурн" такође остварио запажене улоге, укључујући и улогу љубавника Мерилин Монро у комедији "Бус Стоп". За своју улогу каубоја у овој комедији, био је номинован за престижну филмску награду Оскар у категорији најбоље споредне улоге.

 

 

Мјуреј је остварио бројне роле на филму и телевизији у каријери дугој 60 година. За улогу у комедији "Бус Стоп", где је тумачио лик каубоја који је био у љубавној вези с ликом који је тумачила Мерилин Монро, био је номинован за Оскара за најбољу споредну улогу.

Са каријером која је трајала пуних 60 година, Мјуреј је остварио бројне улоге које су га учиниле омиљеним глумцем широм света. Његов допринос филмској уметности је непроцењив, а љубав према глуми јасно се осећала у сваком његовом наступу.

 

хттпс://www.инстаграм.цом/п/Ц23цаТаИиПy/?утм_соурце=иг_wеб_цопy_линк

 

Дон Мјуреј ће заувек остати упамћен као један од најталентованијих глумаца свог времена. Његова улога у "Тwин Пеакс: Тхе Ретурн" и остали незаборавни тренуци са екрана наставиће да живе кроз сећања обожавалаца широм света. Својим шармом и изузетним глумачким умећем, Мјуреј је освојио срца публике и заувек ће бити део филмске историје.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".