Судећи по астролозима, датум рођења може открити много тога о нашој личност. Између осталог, можете сазнати много тога занимљивог о вашој прошлости, на основу којих можете доћи до закључака, који ће побољшати вашу садашњост.

1. Од 14. до 28. јула, од 23. до 27. септембра, од 3. до 17. октобра

У прошлом животу били сте духовни учитељ великог срца

Одушевљавали сте људе својим шармом и интелигенцијом. Имали сте велики утицај на све.

Увек сте били на страни слабих. Били сте прави вођа и учитељ људи, скоро месија. Пратили су вас свуда. Данас не волите самоћу и помажете људима у невољи.

У овом животу врло добро знате шта желите и како то постићи. У љубави делујете из ума и логике, а не из срца.

Фото: Профимедиа

 

2. Од 22. до 31. јануара, од 8. до 22. септембра

Били сте путујући уметник у прошлом животу

Били сте особа са веома бујном маштом, имали сте талента да забављате људе. Увек сте били у центру пажње. Имали сте много љубавника.

У овом животу сте осетљиви, али не показујете лако своја осећања. И даље вас привлачи авантура, али сада сте везани за једно место и једну особу. Имате оштар и продоран ум у овом животу и нема проблема који не можете да решите.

Фото: Танјуг/АП

 

3. Од 29. јула до 11. августа, од 30. октобра до 7. новембра

У прошлом животу били сте истакнути бранилац правде

Ваша моћ је била такт и хладнокрвност. Добро сте планирали и мудро изабрали своје циљеве. Осим тога, били сте добар говорник и писац.

У овом животу сте веома искрена и директна особа и презирете сваки облик насиља. Волите хуманитарне активности и помоц́ болеснима и слабима.

Међутим, често вам недостаје самопоуздања и понекад потцењујете своје способности. Ви сте веома осетљива особа у љубави, посвец́ујете се љубави целим бићем.

Фото: Профимедиа

 

4. Од 8. до 21. јануара, од 1. до 11. фебруара

Били сте милостив разбојник у прошлом животу

Рођени сте у сиромашној породици и због тога сте рано схватили да се свет дели на богате и сиромашне. Ваш мото из прошлости – „Узмите од богатих и дајте сиромашнима“.

И данас сте идеалиста, али опрезнији него раније. Прво ћете добро размислити, па тек онда реаговати. Отварате своје срце само оним пријатељима који су доказали да то заслужују. Превише сте захтевни у љубави и сањате да је доживите телом и душом.

Фото: Профимедиа

 

5. Од 1. до 10. марта, од 27. новембра до 18. децембра

Били сте цар у прошлом животу

Имали сте поносну и амбициозну личност и велику интелигенцију. Успели сте чак и до царског престола, постали сте владар великог царства. Владали сте строго и дисциплиновано.

У овом животу не волите да вам други командују и воде вас. Волите своју слободу и трудите се да је сачувате свом снагом. Велики сте индивидуалиста и одбацујете све колективно. Такође сте себични у љубави и све ваше љубавне везе су кратког века.

Фото: Профимедиа

 

6. Од 12. до 29. фебруара, од 20. до 31. августа

Били сте омиљени краљ и владар у прошлом животу

Никада нисте волели насиље. Све што сте радили било је тактично и нежно и успели сте да освојите многа срца.

Међутим, врло често сте имали проблема због љубоморе ваших противника.

Данас сте веома осетљива особа и љутите се када се неко умеша у ваше личне ствари. Плашите се усамљености и изолације. Неповерљиви сте и веома тешки према вољеној особи. Не показујете своја осећања.

7. Од 20. до 8. маја, од 12. до 19. августа

Били сте немилосрдан освајач у прошлом животу

Мегаломанија и жеља да наметнете своју вољу биле су најкарактеристичније особине у вашем прошлом животу. Имали сте много противника. Били сте немилосрдни према непријатељима и онима који би стајали на путу вашем циљу.

У овом животу мрзите ауторитет и ауторитативне људе. Настојте да постигнете мир и хармонију. Ваша жеђ за слободом је веома јака и стално сте у потрази за новим авантурама. У љубави сте веома љубоморни, али сте увек спремни да дате душу особи која вас одушевљава љубављу и осећањима.

8. Од 9. до 27. маја, од 29. јуна до 13. јула

Били сте образована и мудра особа у прошлом животу

Добро сте знали да је слава мач са две оштрице. Били сте строги према себи – грешке нису биле дозвољене. Схватили сте да смрт није само физички, већ и духовни догађај.

У свом садашњем животу имате велико поверење у људе. Ви сте ауторитативна особа са добром репутацијом. Не подносите површне "разговоре". Пријатељство је за тебе светиња и ти си одан пријатељ. У свом љубавном животу тражите истину, нежност и романтику.

Фото: Профимедиа

 

9. Од 11. до 31. марта, од 18. до 29. октобра, од 19. до 31. децембра

Били сте одличан говорник у прошлом животу

Били сте веома паметан стратег са одличним ораторским вештинама. Ваша слабост – ваша романтична страна и нежно срце. Доживели сте љубав душом и телом, и дали сте више него што сте добили. Није изненађујуће што постајете осветољубиви након што вам је срце сломљено.

У свом садашњем животу још увек имате говорне вештине и тражите још јачи однос са другима. Не подносите зле људе. Даћете све за пријатељство и ваши пријатељи увек могу да рачунају на вас. У љубави сте веома сумњичави и љубоморни.

Фото: Профимедиа

 

10. Од 28. маја до 18. јуна, од 28. септембра до 2. октобра

Били сте авантуриста нежног срца у прошлом животу

Смисао живота за вас је био откривање непознатих места. Имали сте веома радозналу личност са бујном маштом и настојали сте да утолите своју жеђ за авантуром. Желели сте да научите много страних језика и посетите многа неоткривена места.

Сада сте веома независна особа, различитих интересовања. Ипак, тежите да откријете нове хоризонте и не желите да се усидрите на једном месту. У љубави тражите своју сродну душу.

Фото: М. Лабудовић

 

11. Од 1. до 19. априла, од 8. до 17. новембра

Били сте познати бунтовник у прошлом животу

Увек сте тежили да откријете мистично. Имали сте велику пророчку моћ и сигурно сте учествовали у белој магији. Били сте веома друштвени.

Ваша љубав према другима била је више духовна него физичка.

У садашњем животу, ви сте ауторитет са критичким умом. Веома цените осетљиве и мудре људе. Сјајан си психолог, брзо схваташ шта људи крију од тебе. У љубави дајете све и желите исто од свог партнера, преноси атма.хр.

12. Од 1. до 7. јануара, од 19. до 28. јуна, од 1. до 7. септембра, од 18. до 26. новембра

Били сте бриљантан интелектуалац ​​у прошлом животу

Ваше главне особине су биле поштење и интелигенција. Није вам недостајало завидних непријатеља због вашег бриљантног ума. Ваше пророчке визије су биле дубоко повезане са вашом интуицијом. Стално сте жудели за новим сазнањима и открићима.

У овом животу имате велики осећај дужности према људима. Имате много позитивних квалитета. Сада је ваш интелект много већи, и покушавате да истражујете дубоко у душу. Ваш мото је: „Желим да откријем корене свих тајни“.

Фото: Профимедиа

 

БОНУС ВИДЕО:

(Информер)