- У масовној тучи која је око два сата ноћас избила испред угоститељског објекта ножем су повређене две особе. Екипа Хитне помоћи је на лицу места затекла једног мушкарца (35) са повредама стомака и он је санитетом Хитне помоћи превезен у Ургентни центар.

Други поцвређени мушкарац, Стефан Ш. је приватним возилом довезен уболницу - каже извор и додаје да се испитује шта је био повод за масовну тучу.

Иначе, рањени Стефан Ш. и раније је био рањаван. Он је у јануару 2021. године био погођен хицима из пиштоља у Ресавској улици у Београду.

- Тада је радио као телохранитељ адвоката Марка Вујошевића. Пуцњава се десила испред зграде у којој се налазила канцеларија адвоката. Сумњало се да је мета нападача био адвокат Марко Вујошевић, а Стефан Ш. је рањен док га је штитио. Погођен је био у ногу, а нападач је испалио пет хитаца - подсећа извор.

Мушкарац који је тада пуцао на адвоката, а погодио његовог телохранитеља, ухапшен је неколико дана касније, као и његов помагач.

- Лисице су стављене осумњиченима Н. И. и Н. Т. Н. И. терети се за извршење кривичних дела тешко убиство у покушају, недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, као и неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Н. Т. је стављено на терет кривично дело тешко убиство помагањем, као и кривично дело посебни случајеви фалсификовања исправе. Обојица су се након хапшења у Вишем јавном тужилаштву у Београду бранила ћутањем - подсетио је извор.

Име Стефана Ш. и пре тога се помињало у јавности и то у случају убиства Александра Савковића (27), навијача ФК Рад, испред клуба "Нана" на Сењаку 17. децембра 2017. године. Због сумње да је учествовао у тучи која је претходила убиству Савковића био је ухапшен и Стефан Ш., који је у то време радио као обезбеђење у "Нани".

Међутим, на крају судског поступка, кик-боксер Стефан Ш. је правоснажно ослобођен свих оптужби.

БОНУС ВИДЕО: