У питању је  Горан Јевтић који је Кеби брат од рођене текте и који је добро познат публици у Београду јер често наступа у престоничким локалима.

Кеба и Горан су једном приликом заједно гостовали у Градовој емисији, а Којић је тада признао да Горана жели да пријави за емисију „Никад није касно“.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Ово је мој рођени брат од тетке, па јесте тако. Горан Јевтић њега зову Горан Кеба, иначе су у мојој фамилији сви Кебе. Он се и те како бави музиком, завшио је ДИФ, не знам колико су се дало у музици, али ево како каже емисија никад није касно – рекао је Кеба.

Горан је са друге стране истакао да се у једном моменту посветио образовању, па није успео да направи велику музичку каријеру.

Фото: АТА имагес

 

 

Данас ради као професор физичког васпитања у једној школи, а у слободно време се бави певањем и у главном наступа код својих пријатеља.

- Завршио сам факултет и волим спорт, али ми је музика на првом месту. Увек сам пратио добре пеме и волим добре народне песме, двојке. Када сам почео да певам те двојке су биле актуелне. Ја сам се баш пронашао у овом начину живота, мало школа, мало свирка и то је тако – казао је Горан.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: