Певачица и чланица групе Бјути Квинс Сузана Бранковић, која је 2007. године била у пратњи Марије Шерифовић када је са песмом "Молитва" победила на Евровизији, била је пратећи вокал и на турнеји Александри Пријовић.

Она је сада проговорила о сарадњи са једном од тренутно најпопуларнијих певачица у региону, те признала да јој није било лако да испрати њен темпо. 

Фото: АТА имагес

 

- Прија је одлична као сарадница, она је толико диван човек и тако је непосредна. Много ми је драго што јој се десио такав успех, јер мислим да она баш то заслужује. И што је битно, није полетела, нити дигла нос, већ је према свим сарадницима, па чак и према сваком из публике ко је желео рецимо да се слика са њом изашла у сусрет или за све што је људи замоле - открила је певачица која је и професорка клавира и певања, па наставила о томе како јој се живот претворио у једно велико путовање кад је Александра заказала бројне хале и арене широм региона.

Фото: АТА имагес

 

- Стварно је било тешко. Морам да кажем да сам, када су ме звали, пристала за Београд, а рекла сам и да није далеко путовати ни до Загреба. У међувремену је она заказала не знам коилико Тузли, Ниша, Сарајева и свега и ја сам схватила да се мени живот претворио у путовања тих месец, два. Због тога сам нажалост морала да избегнем неке концерте, али ту је моја драга колегиница Ксенија Милошевић, тако да смо се нас две смењивале. Биле су ту и још две девојке које стално певају са њом пратеће вокале. На крају је све то испало супер, чак и за те девојке које су се опробале и стекле дивно искуство.

На питање да ли је запослена код Пријовићке, слатко се насмејала.

- Јаој, не. Радим са доста звезда, на првом месту је Саша Матић, који је ту годинама, али и Ана Бекута, коју много волим и поштујем... Пуно је ту људи који концертирају сваке године. Не стижем све да испратим, јер сам мало престала са свим тим путовањима и концертима. Посветила сам се едукацији, а и певам доста пратећих вокала у студију и сви ти певачи и певачице знају да могу да рачунају на мене што се тиче студијског рада, а породица и бизнис који супруг и ја имамо су ипак на првом месту – закључила је она за Ало.

БОНУС ВИДЕО: