Наиме, њих двоје уживају у љубави већ четири године, а Лечић је својевремено на друштвеним мрежама објавио њихове заједничке фотографије на којима их видимо насмејане и заљубљене.

Она је била велика подршка Браниславу у најтежим данима у његовом животу када је глумица Данијела Штајнфелд оптужила са силовање.

- Јелена је уметница и професор, Бранислав и она су око две године у љубави. Међусобно се подржавају, она му је била велика подршка у овим најтежим данима у његовом животу. Негде на почетку романсе отишли су на Дурмитор, на Safari, и тако је настала њихова прва заједничка фотографија. Иначе, Јелена има 36 година и ради као асистент на факултету на предметима цртање и цртање илустрација - открио је тада наш извор и додао да им никад није била намера да привлаче пажњу јавности.

- Са њим се ретко појављивала у јавности, а онду су усликани заједно само зато што се писало да му је адвокатица, ћерка... Нико није ни слутио да је реч о новој девојци коју је успешно скривао тако дуго - закључио је наш извор.

Иначе, Бранислав Лечић (68) је са првом супругом Иваном Вујадиновић провео 13 година и из тог брака има ћерку Ану и сина Ивана.

 

 

Лека се од Иване развео 2007. године и то због, како су медији тада писали, њене преваре.

Глумац је убрзо након развода нашао нову љубав, водитељку Нину, са којом се венчао и добио сина, а касније и развео.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".