Меркур, планета комуникације, улази 5. фебруара у Водолију, где ће снажно утицати на све хороскопске знакове, а понајвише на Близанце, Водолије и Ваге.

Док Меркур пролази кроз Водолију, открићете да је ваш интелект јединствено ојачан, што вам даје брз и окретан ум који је спреман да се ухвати у коштац са сложеним изазовима.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Са изузетном меморијом која вам је на располагању, без напора ћете апсорбовати и запамтити обиље информација. Ваш свеобухватан стил размишљања вам омогућава да схватите замршене концепте и повежете тачке у различитим областима знања. Овај транзит такође буди ваше интуитивне увиде и подстиче ваше оригинално размишљање.

Приметићете да имате природну способност да уочите скривене везе и обрасце које би други могли да превиде. Ваша интуиција вас води ка иновативним решењима и новим перспективама, што вас чини сналажљивим решавачем проблема. Оно што издваја овај транзит је ваша новооткривена фасцинација неконвенционалним темама.

фото: Профимеддиа

 

 

Привући ће вас теме попут метафизике, окултизма, астрологије и најсавременије технологије. Удубљивање у ове области пружиће вам менталну стимулацију и свежу инспирацију.

Друштвено, напредујете у групним окружењима, уживате у размени идеја и упуштате се у интелектуалне дискусије. Ваша пријатељства постају извор менталног обогаћивања док се повезујете са истомишљеницима који деле вашу жеђ за знањем.

БОНУС ВИДЕО: