Јутјубер Дипак Нагар (28), хладнокрвно је убијен на једној журки у изнајмљеној кући у Индији где су га претукли штаповима до смрти. Како преносе страни медији, он је молио за помоћ, али помахнитала група није имала намеру да престане.

Дипак је подлегао повредама по доласку у болницу. Лекари су изјавили да је задобио више прелома, крварења и тешке повреде главе. 

Према изјавама очевидаца, жестока свађа између пријатеља избила је око 3 сата ујутру. Један од сведока са забаве који је присуствовао нападу рекао је да је ситуација брзо ескалирала након првих прозивки и краћег препуцавања.

"Један од њих је Дипака јако ударио у главу након чега је завршио на поду", рекао је сведок.

Како се наводи најмање седморо људи је тада почело јутјубера да шутира и удара свуда по телу, да би након тога узели дрвене мотке и тукли да до смрти -  "Био је то суманути напад. Вриштао је и плакао, а они нису показивали намеру да престану с бруталним нападом", додао је сведок.

Полиција је идентификовала семорицу осумњичених, а како се наводи један од њих је и организова прославу. Осумњичени су у бекству, а за њима је расписана потрага.

Дипак је био познат по комичним скечевима и могао је да се похвали с више од 500.000 претплатника на свом Јутјуб каналу. Фанови се опраштају од јутјубера, а његове колеге су се удружиле и захтевају правду за Дипака и строгу казну за оне који су одговорни за његово брутално убиство.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: