Колико та љубав уме да буде дирљива и велика, уверила се и Натали Карло Мањо која је после бакине смрти пронашла њен тајни дневник са прилично изненађујућим садржајем.

Њена покојна бака у дневнику је документовала важне тренутке свог живота, али се пре свега фокусирала на дане које је проводила са Натали.

Ова млада дама објавила је на Инстаграму неколико одломака из бакиних записа, који сведоче о међусобној привражености и дивној вези коју су њих одувек две имале.

- Натали данас има недељу дана и све је у реду - једна је од првих белешки.

- Данас смо ти и ја стекле једну тајну. Направила си шест корака потпуно сама. Не можемо то да кажемо тати и мами. Они морају да буду први који ће те видети како ходаш. Ти си срећни малишан - сви воле Натали - пише даље ова бака.

- Па сада, мала моја, сви знају. Звала ме је твоја мама да мени и деди каже да си проходала - додаје у наредним редовима.

- Једноставно не могу да замислим свој живот без тебе - пише Наталина бака.

- Нећеш се сећати овог рођендана јер си премала, али имала си предиван дан и стварно си очарала све који те воле - још је једна од белешки из ове дирљиве свеске препуне чисте, искрене љубави на свакој страници.

Ова објава о љубави баке и унуке је убрзо постала вирална, прикупила је преко 250 хиљада лајкова и бројне коментаре у којима су се људи такође присетили својих бака и пажње које су им пружиле.

(Блиц жена)

БОНУС ВИДЕО: