Његов посед налази се у близини Ваљева, које је 40 километара удаљено од манастира Јовања, где је његов рођени брат Миахило старешина.

Како је имање, у тренутку када га је купио, било поприлично запуштено, глумац је најпре морао да га очисти и прилагоди нормалном функционисању.

- Ту иза је била једна стара, земљана кућа коју сам ја желео да сачувам, али јој није било помоћи, накривила се скроз и нажалост, боље да је ја срушим, него да се она сруши кад она хоће - испричао је Биковић гостујући својевремено у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет".

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Разлог да купи имање баш на овом месту је тај јер је манастир у ком је његов брат Михаило, веома близу.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Релативно је близу манастиру мог брата и ту су неки пријатељи које он овде познаје и који су сазнали да се ово имање продаје и они су јавили. Ја сам тада рекао: "О, па чекај, ово је близу Београда, могу да будем ту за мање од сат времена", а и понуда је била добра. А заправо се сада чешће виђамо код њега у манастиру или у Београду. Овде смо можда једном били заједно - испричао је глумац.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Биковић је, потом, показао како изгледа његова викендица коју је тек саградио, као и да је стари намештај који је ту затекао одлучио да сачува. Он је открио и да је једну велику рупу затрпао шутом, као и да је због змија којих је било много посипао хлор.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Подсетимо, Милош Биковић недавно је постао отац када је изабраница Ивана на свет донела сина којем су поносни родитељи дали име Васа. Све је обављено у строгој тајности, Ивана се породила у приватној болници, а при изласку из исте успели су да побегну окупљеним медијским екипама.

БОНУС ВИДЕО: