Нешто више од недељу дана је прошло од овог немилог догађаја у ком је у ланчаном судару страдала једна жена. Јавност је била заинтересована за Давидов случај. Он је све време морао бити у Македонији због процедуре надлежних институција.

Према свему судећи,Ђорђе је стигао у Београд. Састао се са адвокатом, бацио ђубре из стана, а потом је позвао такси. Из тога можемо закључити да више не вози кола. 

Овај несрећни догађај, Давид је јако тешко поднео, а такође је изјавио да осећа кривицу због страдале жене и да жели да упозна њену породицу. 

Прво су се сударила два аутомобила, "фолксвагена поло" кумановских регистрација и "фолксвагена голф" скопских регистарских ознака. Како се истиче у саопштењу, до тог судара је дошло када је возач једног од аутомобила ушао на ауто-пут у контра-смеру.

-Након тог првобитног судара, путница из возила кумановских регистрација је изашла из аутомобила и у том тренутку на њу је налетео аутомобил 'Опел инсигниа' српских регистарских ознака. Жена је од ударца задобила тешке повреде од којих је преминула-  наводи се у саопштењу тужилаштва.

Рокеру је урађен алко тест и био је негативан: 

- Био сам сам у колима. Вадили су ми урин, крв да виде да ли имам неке супстанце, алкохол. Наравно, нисам имао, то су установили одмах. Након тога су ме одвели код јавног тужиоца, који је истакао да у овом случају немам никакву кривицу. Кривац је наводно девојка која је возила и која је наводно у ауту била са мајком која је и настрадала- изјавио је Давид за време боравка у Македонији: 

- Морам да будем овде. Очекује ме још једна изјава и како ми је речено из тужилаштва, нећу бити у притвору јер не сносим кривицу– истакао је Ђорђе и додао да још увек не може да дође к себи.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: