Поводом тешке саобраћајне незгоде која се догодила данас у раним јутарњим сатима на ауто-путу, у смеру ка Нишу, Основно јавно тужилаштво у Смедереву извршило је увиђај којем је присуствао и дежурни јавни тужилац.

До несреће је највероватније дошло на тај начин што је путничко возило марке „Пежо“, тип – 206, којим управљала женска особа стара 33 године, услед неприлагођене брзине и губитка контроле над возилом ударило у леву заштитну ограду услед чега се возило ротира након чега је на чеони део поменутог возила налетео аутобус косовских регистарских ознака који се такође кретао у смеру ка Нишу, којом приликом је особа која је управљала путничким аутомобилом изгубила живот.

По налогу јавног тужиоца аутобус и путничко возило су привремено одузети у циљу обављања прегледа и вештачења истих. Извршено је алкотестирање посаде аутобуса, а у току је обдукција и анализа крви настрадале.

По спроведеним радњама тужилаштву ће бити достављен извештај, након чега ће бити познате околности под којима се саобраћајна незгода догодила.

(Нова)

БОНУС ВИДЕО: