Глумац Вук Костић може се похвалити запаженим улогама, завидном каријером, али како истиче складан брак и дете му недостају како би осетио комплетну животну срећу.

- Срећа је у малим стварима, није срећан онај ко много има, него онај коме мало треба. Ваљало би да добијем дете, то је једино што ми је битно. Остварио сам се као глумац, не патим од тога да будем успешнији. Данас не смеш много да причаш о томе да си срећан, одмах почну да те мрзе. Волим ствари које имам и негујем, здравље ми је битно, и још само недостаје то остварење родитељске улоге - започео је Вук и додао да би волео да има брак какав су имали његови родитељи, пун љубави и обостраног поштовања.

Фото: АТА имагес

 

 

- Одрастао сам гледајући складан брак, и сви око мене га имају. То је прво оно што утиче на тебе, сви кумови моји имају складан брак. Мораш да имаш неки циљ, али биће онако како буде.. Волео бих, то је моја жеља, такав је био мој ћале према мени, и моја мајка према оцу. Брак је света тајна, кад сте једно. Људи се угледају на односе у породици, угледају се на родитеље. Мој тата је држао моју маму као мало воде на длану, ја бих тако исто волео.

"Продао сам очеву једрилицу"

Вук иначе воли много времена да проводи у природи, па је од дела хонорара купио викендицу на Мокрој Гори, а једрилицу, коју је наследио од оца, је морао да прода.

FOTO:ATA images

 

 

- Да, купио сам викендицу, али то су биле друге године. То време не знам да ли ће се вратити, волео бих то, наравно, али не верујем. Једрилица је припадала тати. Продао сам је очевом другу јер нисам могао да плаћам лежарину. Да сам плаћао лежарину, то би било прескупо. Није она претерано вредна, а ја свакако имам преко лета за пловидбу пар чамаца и рибарицу.

Средио викендицу по својој мери

Вук Костић, све је викендицу средио по својој мери, а неретко позове и пријатеље да му праве друштво.

- Са Војином Ћетковићем договарао сам се да купимо неку конобу, односно кућицу, и да предајемо глуму на Цетињу. Да ту пецамо, Бигово је на два минута од Тивта - изјавио је Костић прошле године за домаће медије.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Он је унутрашњост брвнаре средио по својој мери, а многи кажу да има налик ловачком дому, с обзиром на декорацију.

Иначе, Вук је раније за "Блиц" рекао да поштује традицију.

- Да и уживам у томе, јер кроз ту традицију сећамо се предака и давних времена. Мислим да то ништа није чудно (и не треба да буде чудно људима) што је мени у мојој земљи мој народ и моја традиција на првом месту- рекао је он.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО: