Певачица већ дужи временски период има не тако лепо мишљење о млађој колегиници Милици Павловић. Осим "ископираног" стајлинга, Дари је највише засметало гостовање њене бивше другарице Јелене Карлеуше на Миличином концерту. Јелена је и 2018. године гостовала ба Дарином концерту. 

- Све нас је изненадило што Дара пљује Милицу у друштву, посебно што је до сада увек имала лепе речи за њу и њен успех. Ипак, њој је засметао Миличин концерт у Арени, за који је рекла да га је у неким деловима ископирала "један на један". Посебно ју је изнервирао део када се на бини појавила њена бивша, а садашња Павловићкина другарица Јелена Карлеуша. Дара сматра да је Милица целу идеју узела од ње, и од начина појављивања и понашања на сцени, концепта, па и костима, приче... Баш је полудела и није штедела речи и ружне коментаре на њен рачун. После је коментарисала и да није било лепо од ње како се у јавности понела према Ани Николић у јеку афере "Проверено" и да је у том сукобу апсолутно била на Аниној страни - завршава извор.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/darabubamara_official

 

Дара је пре неколио дана на Инстаграм сторију поделила видео једног од својих пратиоца који је "окачио" стари Дарин снимак на коме она у свом препознатљивом стилу игра и пева у једној телевизијској емисији.

- Једна је Дара Бубамара! Џабе Милице Павловић, овакву енергију и харизму "проверено" можеш само да сањаш - писало је уз Дарин снимак из 2003. године.

Милица и Дара се нису оглашавале овим поводом. 

 

БОНУС ВИДЕО: