Катарина је истакла да је тренутни изабраник човек њеног живота и да је баш таквог тражила: 

- Ја сам годинама заљубљена и љубав ми је узвраћена од стране једног дивног мушкарца за ког слободно могу да кажем да је љубав мог живота, да је моја подршка, да је мој ментор. Од њега сам доста учила и учим још увек, тако да сам јако срећна што га имам.

 

 

Певачица се присетила како је изгледао почетак њене каријере, па открила шта публика може да очекује од ње: 

-Било је тешко на почетку. Све сам сама стекла и углавном сам сам себи била подршка и ветар у леђа, трудила се сама и овде сам где јесам. Било је тешко, али не познајем други начин, ово је било једино исправно и тако је морало да буде- истакла је певачица, а на питање да ли назив песме „Богат живот, скупа казна“ најбоље описује њен живот, одговорила је кроз осмех.

- Тачан, претачан - нашалила се певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Катарина је иначе јако емотивна душа, па се тако једном расплакала у емисији. Открила је како су њени најближи реаговали када су видели да јој је водитељ поклонио изгубљене фотографије: 

- Што се тиче тог плакања, у последње време плачем по емисијама повољно. Ја сам мислила да су те фотографије негде изгубљене, нисам знала да су биле ту, док ми их Жика није донео и баш сам се растужила, јако сам везана за родитеље. Буде ми жао што је тако рано на неки начин завршено моје детињство и што сам се тако рано преселила овде (прим. аут у Београд). Нисам била са њима можда онолико колико сам желела, зато ми је била таква реакција – истакла је Катарина.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: