Атрактивна плавуша већ неко време покушава да прода кућу у Јајинцима.  

Некретнина која је у власништву певачице се процењује да вреди 525.000 евра. Недавно је на огласима поново објављена Сањина кућа, тако да се борба за продају још увек води. 

Певачица се трудила да у кућу много уложи, све је испуњено луксузом, сјајним мермером и уметнинама. 

Сања је једном приликом изјавила да је морала да спусти цену кући: 

- Јесте, тачно је. Спустили смо цену. Била је већа, али мислим да је ово скроз океј, гледали смо да не буде претерана сума, ми немамо велики плац, тако да за ово наше то је разумна цена. Нигде не трчим, не јурим, кад наиђе купац, онда ћемо и ми да се преселимо, за сада нигде нисам тражила, не могу у великим зградама, у гужви, више волим да сам изолована. Кад је у питању ова кућа у Јајинцима јесте изоловано насеље али нам је кућа баш близу Бањице, то је супер - саопштила је па се осврнула на живот ћерке Иване која је већ самостална и која жели да започне живот у стану по избору. 

- Кад је дете било мало, ова кућа је била пуна. Међутим она је сад свој човек, нема смисла нас троје у кући. Наравно лепо је и недељни ручак и тако често да проводимо време, али боље у неком мањем простору да живимо. Ћерка сад има 31 годину, свој је човек. Ћека се у почетку нећкала кад смо јој рекли за продају, али после је смекшала. Иначе, овај простор колко треба финансијски да се одржава, зезнуто је то, зато боље да она одабере нешто, а ако хоће да задржи кућу нек задржи - испричала је Сања тада за "Републику".

БОНУС ВИДЕО: