Она је велику пажњу привлачила својим атрактивним изгледом. Међутим, пре десетак година донела је одлуку да се повуче са малих екрана, али је често била у жижи интересовања због веза са моћним мушкарцима.

Фото: В. Данилов

 

 

Наиме, Катарина је наводно својевремено била у вези са бизнисменом Миланом Поповићем, познатијим као вереником Северине Вучковић, а онда је била и са власником продуцентске куће „Емотион“ Гораном Стаменковићем, који се после ње оженио њеном колегиницом Аном Михајловски.

После неуспелих веза, судбоносно „да“ рекла је бизнисмену Дејану Китићу, који живи у Словенији, што се испоставило као проблем који је био непремостив за њихову љубав. Венчање је организовано Доминиканској републици, али су се супружници развели после само годину и по дана.

 

 

Катарина је једном приликом рекла да јој је пресудан моменат у браку био када је Дејан рекао да неће живети у Србији. С друге стране, Катарина није могла да живи у Љубљани јер је оценила живот у Словенији као потпуно другачији од оног у Београду.

- Ја сам одмах знала да тамо не могу да живим. Љубљана је много мањи град од Београда, људи су другачији, као и стил живота и начин комуникације. Не кажем ни да је тамо боље ни лошије, већ да то није живот за мене. Тамо не бих могла да се бавим својим послом јер не бих могла да причам словеначки као људи који су тамо рођени и одрасли. Била бих далеко од живота и људи које волим. Дејан има свој посао и не би могао да ми прави друштво по цео дан. Схватила сам да бих и тамо била сама и да бих увек патила за Србијом и оним што сам имала - казала је Катарина тада у додала:

 

 

- Много боље се сећам тренутка када сам помислила да он јесте особа са којом бих провела остатак живота. Била сам сигурна да не грешим. Међутим, обоје смо веома брзо ушли у брак, а да нисмо ни били свесни колико одрицања то носи са собом... Нарочито када живите 600 километара удаљени једно од другог и чекате викенд да бисте провели неко време заједно. Можда је ипак пресудни моменат био тај када ми је рекао да он никада неће живети са мном у Србији.

Пред венчање предочила је Дејану да је њен једини услов да своје послове пребаци у Београд. Међутим, после две године је сазнала да то обећање никада није узео за озбиљно.

Поднела папире за развод

- Ако мислите на физичку превару, мислим да ме није преварио или, ако јесте, ја за то нисам никада сазнала. Није проблем у томе да ли је он био са неком другом или не, већ у томе што није био са мном када је требало, баш као што ни ја нисам била с њим. Нас двоје смо једно друго преварили у много важнијим стварима чим нисмо успели, а то нема везе са трећом особом - закључила је тада Катарина.

Foto: ATA images

 

 

- Развела сам се зато што више нисам могла да будем сама у браку. Брак подразумева да двоје људи проводе време заједно, да заједно спавају и буде се, планирају дан, годину, живот па чак и да се свађају. Ја сам била у званичној вези са неким, а опет сам живела сама - рекла је она за Сторy.

БОНУС ВИДЕО: