Тиктокер Ненад Лазић Неца, бивши учесник ријалитија "Задруга", годинама кубури с вишком килограма, а сада је одлучио да их се једном за свагда реши. Пошто дијете у његовом случају нису уродиле плодом, Неца се одлучио за све популарнију операцију смањења желуца у Турској.

 

Неца је раније на друштвеним мрежама најавио да је скупио новац за дуго жељену операцију, те да ће ускоро отићи на пут и решити се килограма, а тај дан је управо дошао. Лазић се јутрос огласио с београдског аеродрома "Никола Тесла", уочи укрцавања на лет за Истанбул.

- Поздрав, драги моји, ево ме сад у гејту, чекамо авион за Турску. Искрено, немам трему, да вам кажем. Потпуно сам опуштен. Мислио сам да ће да буде гора атмосфера када се будем појавио на аеродрому. Ту су и људи који иду са мном исто на операцију. Пружите ми подршку, а наравно, ја ћу вас о свему обавештавати и видећете да ће све да буде у реду - ведар је и насмејан Неца.

- Драги моји, обавештавам вас да крећем у Истанбул. Јављам вам све! Будите јаки за мене! Воли вас вас Неца - поручио је бивши задругар.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".