За само неколико месеци рада у Америци, један Србин успео је потпуно да очара девојку из Њујорка која је због љубави према њему недавно имала једну малу молбу за наш народ.

Американка је без околишања признала да је заљубљена у дечка из Србије. Како је открила, обоје су у 20-тим годинама и упознали су се док су радили у оближњим баровима у Њујорку. Међутим, како њена симпатија ускоро напушта Америку на пар месеци она жели да га изненади - да му напише писмо на српском језику. А то наравно неће моћи без помоћи Срба, због чега се обратила српској Редит заједници.

- Заљубљена сам у момка из Србије који годинама живи у мојој земљи, али нажалост, одлази (бар на неколико месеци) и желим да му напишем писмо на његовом језику. Један од начина на који смо флертовали/развили пријатељство је учење речи и фраза на језику оног другог.

Можда ћемо се једног дана поново спојити, али за сада ћемо бити раздвојени неко време. Зато желим да му ставим малу поруку у торбу, мислим да ће бити срећан када је пронађе - написала је она, те замолила Србе да јој помогну у преводу.

"С љубављу, девојка из комшилука"

Девојка је потом поделила шта је то што би му написала.

- Хвала ти што си ми био пријатељ. Захвална сам ти што си ме пазио, водио рачуна о мени и чувао ми леђа. Наше заједничко време је трајало кратко, али је било забавно и недостајаћеш ми. Иди и нађи то што тражиш, па се врати. С љубављу, девојка из комшилука - написала је она, те додала да имају око 20-ак година и да раде у суседним баровима у Њујорку, где су се и упознали.

Срби су јој у коментарима несебично превели оно што је тражила и пожелели јој срећу.

- Надам се да ће све на крају испасти добро за обоје и да ћете пронаћи своју срећу! - гласио је један од коментара.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: