Некадашњи амерички кошаркаш Скот Полард (48), кога се навијачи највише сећају док је био члан Сакрамента и Индијане, иако је са Бостоном освојио шампионски прстен, бори се за живот још од 2021. године. Има великих проблема са срцем, а ако се зна да је и његов отац преминуо због истог разлога - онда је јасно колико је ситуација аларманта.

Због тога је Поларду трансплантација срца једина нада, међутим врло је тешко пронаћи "одговарајуће" када се зна да је кошаркаш висок 211 центиметара и да се на ново срце чека већ три године. Због тога је Полард све чешће присутан у медијима са својом породицом, како би указао на алармантност ситуације, међутим поједини су га чак оптужили да је све измислио (због чега?), па је чак морао да дели фотографије из болничког кревета да би потврдио стање у коме се налази.

- Јесте ли икад чекали на транспалантацију срца и неко вам је рекао да глумите? Врло је чудно... Желим вам леп дан свима, ова фотографија је пре неког времена када сам примљен у болницу због проблема, да одржим своју 'лажну' причу. Сада сам код куће и чекам донора - написао је Полард уз фотографије из болнице.

Фото: Профимедиа

 

 

Подсетимо, Полард је играо 11 сезоне у НБА лиги и наступао је за Детроит, Сакраменто, Индијану, Кливленд и Бостон, а највише се памти да је у Кингсима био резерва Влади Дивцу.

 

 

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".