Застрашујући видео-снимак појавио се на Јутјубу и приказује два огромна питбула како нападају човека у инвалидским колицима на улици на Флориди. Разјарени пси су кидали човека и толико јако га вукли да је од силине испао из колица на улицу. На улици су се у тренутку напада задесиле комшије које су биле згрожене призором али и немоћне да спрече звери у својој намери, пренео је амерички сајт лоцал10.

Пси, који су били затворени у оближњем дворишту, побегли су из ограђеног простора под претпоставком да су били гладни јер је власник био у затвору. Они су несрећном мушкарцу кидали комаде меса са тела, а након што је спасен, одмах је транспортован у болницу где је подвргнут операцији због тешких повреда на рукама.

Жртва, познатији као Смоки, на крају је извучена из канџи пса захваљујући пролазницима који су трубили из својих аутомобила што је успело да омете кучиће. Обе животиње су биле добро познате комшилуку, а један сусед је за пса под надимком Бу-бу рекла да је деловао "мирољубиво", пренео је даље лоцал10.

Како се претпоставља, пси су напали човек јер су били гладни и уплашени. Након овог инцидента њих је запленила Служба за животиње округа Мајами-Дејд, која разматра да ли да их успава: "Ако се утврди да ови пси представљају забринутост за јавну безбедност, одељење би хумано еутаназирало псе у складу са Поглављем 5 кодекса округа Мајами-Дејд", рекао је портпарол.

БОНУС ВИДЕО: