Познати режисер спотова и фотограф Дејан Милићевић био је гост у емисији код водитељке Јоване Јеремић и том приликом је рекао своје мишљење о певачици Селми Бајрами која је иначе његова пријатељица. 

- Дуго година сарађујем са Селмом, она је моја пријатељица. Она нема проблем са тим, ко је које вере, нације, то могу да тврдим. Селма Бајрами је особа која ми је прва увек честитала Светог Николу, Божић и Ускрс. Докази за то су у мом телефону - рекао је Дејан прво.

Фото: АТА имагес

 

- Иначе, припадници муслиманске вероисповести су увек јако обазриви и увек први честитају наше празнике. Увек од њих стигне брдо честитки, па онда од наших, кад се сете, ако се сете-

Дејан је истакао да је ипак до одлуке државе да ли ће певачици бити дозвољен улазак или не:

- Ја нећу да се мешам, ја не сумњам да су одлуке државе исправне, ја нисам политичар, већ уметник - додао је Дејан у емисији.

 

 

- Мислим да би требало да нас музика повезује и мислим да би требало да будемо какви јесмо до сада били, увек са свима широке руке, и свима пружамо једну велику добродошлицу. Ја немам шта да кажем лоше везано за ово све, и шта год ја сада рекао погрешно ће да се протумачи јер говорим са аспекта неког ко је њен пријатељ и са аспекта неког ко више од 20 година познаје ту особу и одлично знам да она нема проблем, апсолутно ни са ким. Ни са Србијом, обожава нас, воли овај град, мене, моје сараднике, и музичке сараднике са којима је радила. Мислим на Брају, и све живе познате уметнике који су јој правили песме. То је све што ја могу да кажем - закључио је Дејан.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: