Певачица Гога Секулић се пре 15 година нашла у центру скандала, када је магазин познат по фотографијама обнажених девојака објавио насловницу на којој је писало "Гога Секулић гола и опаснија од Цеце".

Неколико пута до сада је причала да је та објава била шок за њу, да је за њу чула од пријатеља, а сада и да се због једног коментара на рачун слике с насловнице, посвађала с Јеленом Карлеушом.

Фото: АТА имагес

 

"Ја то никада нећу заборавити, остала сам без гласа. Када сам то видела, замислите мене, исцепан џинс, патике, пунђа на глави. Зове ме један друг и каже ‘Гордана’, а кад ми кажу Гордана, ја знам да нешто није добро. Ја сам отишла да видим билборд на Бранковом мосту, риба нека полугола и пише ‘Гога Секулић гола и опаснија од Цеце’, шта је сад ово? Отишла сам и купила Плејбој, звала сам пријатеља и кажем му ‘шта да радим, убиће ме тата’. Ишла сам са родитељима на суђење, имала сам вештачење. На суду сам добила Плејбој, они су тада изгубили лиценцу у Србији и Црној Гори. Тада су медији питали Жељка Јоксимовића да ли је то Гога, а он је рекао да није видео, али мисли да се ја никада тако не бих сликала. Тада сам се и са Карлеушом закачила, она је рекла ‘не, то није Гога, она је боља риба од ње’, тада је кренуо естрадни рат између нас две".

Подсетимо, ЈК је својевремено шта мисли о Гоги Секулић.

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/секулицгога

 

 

"Против Гоге немам ништа, она је онако гласна, али добронамерна. Она је добар човек. Гога је добар човек", рекла је Јелена, неколико пута поновивши последњу реченицу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".