Певачица Гога Секулић каже да је једва успела да врати велики дуг који је имала, а све зато што је позајмила новац да би снимила албум. Она се присетила и успеха који је имала са неким песмама, док је поједине биле велики фијаско.

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/секулицгога

 

- За други албум сам подигла албум и по пре пар година сам отплаћивала, 300 хиљада франака, швајцарац је варирао. Тај албум се исплатио, а десило ми се да снимим албум и то буде промашај. Дешавало ми се да одем код Марине Туцаковић или код Кобца и да им кажем да ли могу у деловима да отплатим или дам капару, и никада нисмо имали проблем. Они знају да сам коректна - рекла је Секулићка, а раније је за медије причала да никад није била материјалиста:

- Нисам тип жене која пушта да новац буде најважнији на свету. Он то свакако није, али га треба имати. Најважније је здравље и то стално причам с мени драгим људима. То на време треба да се разграничи. Он може много да нам олакша када су неке ствари у животу у питању, али ако човек није паметан, само може да га увуче у проблеме!  

Фото: АТА имагес

 

Иначе, Гога Секулић је током студирања певала у Швајцарској у два клуба који је држао пријатељ њеног оца, а онда је 2000. године одлучила да сними албум и у великом стилу дође на српску шоу-бизнис сцену.

Први албум су јој радили Марко Кон и Кобац, а насловна нумера се зове „Љубавница“ и управо ова песма је један од њених највећих хитова, те се највише пева по клубовима. 

Република

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".