Након што је Н. Д. ухапшен полицајци су у његовој кући у којој је живео са сином и ћерком, као и оцем и мајком, пронашли и одузели рачунар.

- Компјутер је послат на вештачење. Инспектори су у њему осим слика и видео снимака на којима он са својом ћерком има сексуалне односе, пронашли и педофилски материјал на којем су друга деца - рекао је извор Информера из истраге и додао:

- Полицајци су се додатно шокирали када су у рачунару пронашли и гласовне записе. Утврђено је да је осумњичени Н. Д. осим што је терао своју ћерку на сексуалне односе које је снимао и фотографисао, приморавао дете да снима гласовне поруке педофилима. Девојчица у тим порукама говори најпрљавије ствари, а у позадини се чује глас Н. Д. који јој наређује да буде још експлицитнија. Као и снимке и фотографије окривљени је и те гласовне поруке продавао за 10 долара.

Подсетимо, полиција је овог монструма открила тако што је 27. децембра прошле године у акцији под називом "Армагедон" ухапсила осам педофила.

- У њиховим рачунарима је пронађен велики број фотографија и видео-снимака на ком одрасле особе имају сексуалне односе са малолетницима. Инспектори за борбу против Високотехнолошког криминала су затим детаљном анализом интернет адреса успели да повежу ко је и одакле послао стравичне слике и видео-записе. Међу тим адресама је откривена и она која је припадала осумњиченом Н. Д. - рекао је саговорник и додао:

Фото: Друштвене мреже

 

- Шок је уследио када су полицајци утврдили да на снимцима и фотографијама управо Н. Д. има сексуалне односе са својом ћерком. Затим је откивено да је осумњичени тај педофилски материјал продавао другим болесницима и за то наплаћивао 10 долара. Истрагом је такође утврђено да је Н. Д. раније био на робији због прогањања малолетница.

БОНУС ВИДЕО:

ПАЦИЈЕНТИ НАКОН ТРОВАЊА ЛЕПКОМ БИЋЕ ПУШТЕНИ НА КУЋНО ЛЕЧЕЊЕ В.Д.Директор ЗЦ Алексинац за "Новости"