Познати рокер и члан жирија "Звезда Гранда" Ђорђе Николић, познатији као Ђорђе Давид, вратио се у Србију и за сутра најавио је конференцију за медије поводом немилог догађаја на ауто-путу Куманово-Табановци у Северној Македонији, када је у саобраћајној несрећи ненамерно налетео аутомобилом на жену из Куманова Љ. Т. (49) и усмртио је.

Он ће, како сазнајемо, на конференцији открити све детаље трагедије, као и оно што је после незгоде доживео.

Подсетимо, незгода се догодила прошлог викенда, када су се током ноћи, сударила два аутомобила. Како је саопштила македонска полиција, у несрећи су учествовала возила "фолксваген поло" са кумановским регистрацијама, којим је управљао Б. Т. (24) из Куманова, "фолксваген голф" скопских регистрација, којим је управљао В. П. (45) и "опел инсигнија" српских регистарских ознака, којим је управљао Ђорђе Давид (59), држављанин Републике Србије.

Фото: Принтскрин Тв Пинк

 

 

До судара је дошло када је возач једног од аутомобила ушао на ауто-пут у контрасмеру. У међувремену је на ауто-пут из возила изашла Љ. Т. и почела унезверено да шета. У том тренутку, иза угла, наишао је Давид, који услед смањене видљивости због магле, али и неочекивања да ауто-путем неко шета, "покосио" жену, која је на лицу места остала мртва. 

Македонска полиција обавила је увиђај и одмах Давиду узела узорак урина и крви, како би проверили да ли је возио под дејством алкохола или психоактивних супстанци, а резултат је био - негативан.

Фото: АТА имагес

 

 

 

Ипак, Давид је неколико дана задржан додатно у Северној Македонији. Испитан је у полицији, затим и у надлежном Тужилаштву о несрећи која се догодила. Иако није био директно одговоран за незгоду, њему су македонске власти одузеле личну карту, возачку дозволу и пасош, те је до окончања првог дела истраге морао да остане у тој земљи и да се редовно јавља надлежним службама. Није задржан у притвору, али исто тако није могао ни да пређе границу, односно, врати се у Србију. Но, после неколико дана, то му је, ипак, омогућено. 

Након трагедије, која га је оставила у стању шока, Давид тврди да је тешко поднео смрт жене. Како незванично сазнајемо, рокер жели да се види са њеном породицом, изјави саучешће и помогне им. 

И САМ ПОВРЕЂЕН

У поменутој незгоди, тешке телесне повреде задобили су В. П., Б. Т, али и Ђорђе Давид. Сви су одмах превезени у болницу, где им је указана лекарска помоћ. Срећом, нико није био животно угрожен. Давид је имао више модрица и посекао је руку, коју су му доктори ушили. 

(Новости.рс)

БОНУС ВИДЕО: