Харис и Мелина провели су 22. годинуиде у браку. Из велике љубави родили су се њихови наследници, син Кан и ћерка Ђина. Наводно, међу њима више није било романтике, а деца су отишла свако на своју страну. 

- Сада су велики и свако иде на своју страну. Њих то више не занима, а тад су морали да иду са нама јер су били мали- рекао је Харис за "Блиц".

Певач је открио какво је његово мишљење о браку: 

- Романтика је данас побегла многима, побегла је и мени. Не знам више шта је романтика, ја сам романтичан био. Измакла је контроли и људи јој се више не диве. Романтика је нешто најлепше.

Да подсетимо, љубавна прича Хариса и Мелине и познате модне дизјанерке започела је 2002. године, када је дизајнерка била на трећој години студија. Њихове емоције су одмах плануле, а иако не воле да причају о свом приватном животу, Харис је у једном од ретких интервјуа признао да су се "једноставно нашли".

Фото: АТА имагес

 

Ђина је причала да њени родитељи не спавају у истим собама.

Вила на Дедињу остаје Мелини, а шушка се да је певач у њу уложио око два милиона евра. Наводно се дуго градила, постојећи зидови су се рушили, како би се се уклопило по замисли породице. 

Ова луксузна кућа у доњем делу поседује базен, али и вински подрум који је богат различитим винима иза разних делова света. Певач је за себе направио и музички студио. 

БОНУС ВИДЕО: