Током деведесетих је неколико америчких серија направило праву сензацију, а међу њима је свакако хит "Беверли хилс", који је лансирао неколико великих звезда.

Један од њих био је и глумац Лук Пери, који је годинама важио за једног од најпожељнијих мушкараца у Холивуду, а мало је лепотица које су одолеле његовом шарму.

Фото: Профимедиа

 

 

Како је његова колегиница Тори Спелинг сада открила, деценијама после велико успеха њихове заједничке серије, једна од оних које нису остале имуне на Лука Перија била је и – Мадона!

– Никад нећу заборавити када ме је увукао у своју гардеробу и рекао ми – открила је Тори. – Осећала сам да има поверења у мене – "о, мој Боже, он ми прича о Мадони!"

Она се присетила да јој је глумац пустио гласовну пошту коју је краљица попа послала Луку.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @actorzrevolutionz7

 

– Пустио ми је њену поруку. Била сам у фазону "Ти си најкул особа на свету. Јер, под један, ти си Лук Пери, а под два – јер те Мадона жели" – рекла је глумица у подкасту 90210МГ.

Све се догодило почетком деведесетих, када је Лук преко ноћи постао један од миљеника женског дела публике. Како је Ванитy Фаир писао још 1992, када се спекулисало о томе да су Лук и Мадона блиски, они су се упознали на једној добротворној вечери у Лос Анђелесу крајем 1991.

Мадона је лично позвала глумица да јој баш он уручи награду након што је Елизабет Тејлор, која је првобитно требало да јој додели признање за допринос борби против АИДС-а, добила грип. Том приликом они су се пољубили на сцени, што је подстакло гласине да није у питању само шала ради маркетинга, већ да међу њима постоји нешто.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miss.90210

 

Није познато колико су они били у вези, али Лук се 1993. оженио Рејчел Шарпе, с којом је остао до 2003. и добио сина Џека и ћерку Софију. Лук је 2019. преминуо након можданог удара, у 54. години.

Мадона је потом имала неколико велики љубави, а међу њима су глумац Карлос Леон, с којим је добила ћерку Лурдес, и режисер Гај Ричи, с којим је добила сина Рока. Певачица је потом усвојила четворо деце: Дејвида, Мерси, Стелу и Естер.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: