Љубавни живот Јелене Розге, ако изузмемо део који је провела са музичарем Стјепаном Хаусером, углавном је био мистерија за јавност.

Лепа певачица је увек крила интимне детаље, али медији су је често повезивали са различитим мушкарцима. 

Те приче су ишле од естрадних љубавних троуглова до веза са неким момцима који нису били јавне личности. 

 

 

У сваком случају, Јелена никада није потврдила наводе о везама са којима су је медији спајали, тако да је већина прича остала на нивоу трачева. Тако да немојте ову листу да узимате здраво за готово, али медијске спекулације су свкако постојале. 

Стјепан Хаусер је познати челиста и некадашњи члан популарног састава 2целлос. Важи за једног од најпожељнијих фрајера у Хрватској, а у романсу са Розгом је уполовио 2015. године. 

Након неког времена срећни пар се и верио, па се очекивао и брак, али су ипак после две године раскинули и све изненадили тим потезом.

Док су били у љубави међу њима никада није било неких јавних размирица, а и данас су у добрим односима.  

Тончи Хуљић и љубавни троугао

Дуго је кружила прича да је Розга током периода у Магацину била у љубави са алфом и омегом бенда Тончијем Хуљићем. 

Међутим, и Тончи и Јелена, када би их новинари питали нешто на ту тему, су одговарали да су они само пријатељи који пословно сарађају.

 

 

Међутим, тада се, како је писао Блиц, шушкало да је Вјекослава Хуљић. Тончијева супруга и текстописац, једну песму посветила мужу због његове тајне везе са тада младом Розгом. 

У питању је нумера Судњи дан, а по писању споменутог листа тај "љубавни троугао"  је дигао целу Хрватску на ноге. Но, никада ништа од тих прича није потврђено.

Пошто су дуго кружила приче да су Розга и Тончи Хуљић имали тајну романсу, вест да је Јелена била са његовим сином Иваном мало је чудна.

 

Иван Хуљић

Њих су медији почели да примећују заједно у једном периоду пише Сторy.хр, а певачица је иначе 11 година старија од Ивана Хуљића. 

Они никада нису потврдили ове медијске натписе. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Huljic (@hulja17)

Пошто су дуго кружила приче да су Розга и Тончи Хуљић имали тајну романсу, вест да је Јелена била са његовим сином Иваном мало је чудна.

Њих су медији почели да примећују заједно у једном периоду пише Сторy.хр, а певачица је иначе 11 година старија од Ивана Хуљића. 

Они никада нису потврдили ове медијске натписе. 

Марко Будановић

Марко Будановић по писању регионалних медија важи за једног од жестоких момака из Хрватске. Како су писали, он је поседовао ноћни клуб у Задру, а Розга је након тих натписа рекла да су они само пријатељи. 

- Марко је мој пријатељ и није прва особа с којом ме медији повезују без икаквог повода. Кад год се двапут заредом појавим с неким мушкарцем, одмах крену приче. Но, ја због тога нећу избјегавати пријатеље и живјети у карантину - рекла је певачица за хрватску Глорију, а преносе Вијести.

Иван Пажанин

Хрватски Сторy је писао да су се Јелена и седам година млађи кувар Иван Пажанин упознали 2021. године када је она са Тончијем Хуљићем била гошћа у његовој емисији.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Недуго након тога су и наводно отпочели везу, али је све било готово после пар месеци.  

Анте Бурази

Анте Бурази је човек који је све време уз Јелену. Он је њен фитнес тренер и са њим је често можемо видети на разним догађајима.

Шушкало се да је Анте био њена утеха након што је пропала веридба и свадба са Хаусером, али они су јасно рекли да су добри и вишегодишњи пријатељи.  

БОНУС ВИДЕО: