На конференцији за медије која је уследила одмах после дуела најбољи тенисер планете поменуо је и велику шампионку.

- Заиста волим Монику. Моника ми је била у глави док сам одрастао у Србији, свакога дана. Јелена Генчић, моја тениска мајка, радила је и са Моником, тако да сам слушао много о њој: "она оволико спава, једе ово или оно, тренира овако"... – испричао је Ноле уз осмех.

Фото: Профимедиа

 

 

- Била ми је један од идола и хероја у детињству, био сам веома нервозан када је требало да је упознам. Говоримо истим језиком, јер је и она из Србије, али је већину живота провела у Америци. Имала је невероватну каријеру, нарочито добро играла је овде. Сви се питамо колико далеко је могла да стигне да се није десило оно што се десило... Све најлепше о њој. Изузетно ми је драго што баш са Моником делим овај рекорд.

Фото: Инстаграм принтскрин/monicaseles10s

 

 

На одговор славне Новосађанке нисмо дуго чекали. Обратила се Ђоковићу преко Инстаграма, а њене речи пренели су и престижни светски спортски портали.

- Одавно сам престала да бројим Новакове гренд слем титуле, јер сам знала да ће оборити све рекорде и поставити неке нове, које ће будуће генерације јако тешко достићи - није штедела комплименте.

Фото: Танјуг/АП

 

 

Волела бих да смо играли у истој ери, било би баш супер да смо заједно наступали у микс дублу. Био би то мастерклас – написала је Мала Мо и додала емотикон срца.

- Хвала ти, Новаче, на захвалности и на поштовању. И идемо, освој Аустралијан опен!

(Hello)

БОНУС ВИДЕО: