Северина Вучковић пролази кроз нову животну агонију након што је Врховни суд у Хрватској у потпуности вратио старатељство над њеним сином његовом оцу, бизнисмену Милану Поповићу.

Ова вест изазвала је буру у јавности, а сада се певачица јавно огласила и открила како се осећа након овог тешког тренутка.

- У овом тешком времену, непроцјењиво, као нека заједничка молитва, као удружена хуманост, знати је да постоје људи који су ми од јуче послали на хиљаде порука. Сваку сам прочитала више пута, мешале се сузе туге и радости што осећам да су људи увек ту кад је неправда у питању. Случај мог детета није једини, пишу ми бројне мајке, а ја се из ове ноћне море извлачим тако што им обећавам да ћу им помоћи. Искрено, и не знам како, али ако је ово мој позив одозго, ићи ћу до краја. Хвала свима на људскости и што сте ми помогли својим дивним порукама, написала је Северина док су се у коменатрима низале речи подршке и љубави.

Подсећамо, након што је Жупанијски суд у Сплиту у августу 2021. донео одлуку да се старатељство над малолетним Александром подели „на пола“ између оца Милана Поповића и мајке Северине Вучковић нова пресуда Врховног суда открива да Поповић поново преузима потпуно старатељство без дељења са мајком Северином. Како се наводи, ова одлука ступа на снагу одмах, не чекајући евентуалну жалбу Северине Вучковић, стоји у извештају који хрватски портал „Национал.хр“ има у поседу.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: