Селми Бајрами забрањен је улазак у Србију пре неколико дана, када је покушала да уђе у нашу земљу, али су је полицијски службеници задржали на београдском аеродрому, те је првим авионом упућена за Сарајево.

Фото: АТА имагес

 

 

Како сазнајемо, Селми је одбијен улазак у нашу земљу јер је утврђено да је на снази мера удаљења, мера безбедности протеривања странца, односно забрана уласка у Републику Србију, као и због тога што је утврђено да у вези са уласком и боравком странаца у нашој земљи постоји негативна процена безбедносног ризика.

Том приликом, Селми су полицијски службеници саопштили и да на ову одлуку може да уложи жалбу, али да у том случају мора да плати и административну таксу од 100 евра у динарској противвредности, али да та жалба не одлаже извршење решења.

Подсетимо, Селма се крајем прошле године нашла се у центру скандала након што се у јавности појавио њен снимак са наступа на којем пева албанску песму "Валле Косоваре" и показује двоглавог орла.

Она се после свега огласила и на Инстаграму, где је опет наставила са провокацијама:

 

 

- Поздрав за све људе у Србији који су још увек нормални. Нећу да причам о ономе што се десило, можемо да причамо о мојој каријери. И даље верујем да има више добрих људи него лошијих - рекла је она.

- Да ли ћеш певати у Србији, јеси ли тамо забрањена сад? - гласило је једно питање, на које је Селма одговорила.

- Јеси ли сигурна да сам забрањена? Певаћу где год будем желела. Не желим да причам о томе, питајте ме нешто у вези музике - поручила је Селма која је потом искључила лајв.

БОНУС ВИДЕО: