Ђорђе од тада пролази кроз тежак период, а многи пријатељи и ученици му пружају подршку.

Последња победница овог такмичења, Славица Ангелова, иначе Давидова ученица, сада се путем друштвених мрежа огласила на ову тему.

- Сву љубав и подршку шаљем свом ментору, човеку који је небројено пута показао своју хуманост и људску величину. Заиста ми је жао што пролази кроз тако мрачно време, али његово срце и душа су толико поштени. Желим да изјавим саучешће породици погинуле у овом трагичном догађају. Нека им Бог да снаге да преброде ове тешке дане - написала је Славица, а певач јој је одговорио и тиме се први пут огласио преко мрежа.

- Хвала сине мој - одговорио је Ђорђе.

Фото: Инстаграм принтскрин/djordje_david

 

Према информацијама из македонских медија, прво је дошло до судара два аутомобила, кумановских и скопских регистрација. До тог судара је наводно дошло када је возач једног од аутомобила ушао на ауто-пут у контра-смеру.

- Након тог првобитног судара, путница из возила кумановских регистарских ознака је изашла из аутомобила и у том тренутку на њу је налетео аутомобил 'Опел инсиња' српских регистрација. Жена је од ударца задобила тешке повреде од којих је преминула - писало је у саопштењу тужилаштва.

Издат је такође и налог за обдукцију страдале жене, али и за испитивање узорака крви и урина осталих учесника који су тренутно у болници са задобијеним лакшим повредама.

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/192_rs

 

Рокеру је након што је урађен алко тест, установљено је да није био пијан.

- Био сам сам у колима. Вадили су ми урин, крв да виде да ли имам неке супстанце, алкохол. Наравно, нисам имао, то су установили одмах. Након тога су ме одвели код јавног тужиоца, који је истакао да у овом случају немам никакву кривицу. Кривац је наводно девојка која је возила и која је наводно у ауту била са мајком која је и настрадала - рекао је Ђорђе, па додао:

- Морам да будем овде. Очекује ме још једна изјава и како ми је речено из тужилаштва, нећу бити у притвору јер не сносим кривицу.

- Синоћ сам имао лагани лом, сад се смирило. Никад у животу нисам пса згазио, а камоли ово. Још увек сам у благом шоку, то је пакао.  Имам два шава на левој руци због посекотина од шоферке која је пукла. Драгом Богу да сам имао јак аутомобил, јер да нисам ко зна шта би се догодило – закључио је Ђорђе за "Гранд".

БОНУС ВИДЕО: