Пре неколико месеци Тамару је пријавила Јовану због порука које је добијала, али су на крају успеле да изгладе однос.

Тамара је гостовала код Огњена Амиџића у емисији, а он јој је дао задатак да каже шта мисли о Јовани њеном раду, на шта је она дала искрен одговор: 

- Рекао си дама. Шалим се. Ми се нисмо свађале, она је мене тужила због неке поруке коју је добила на друштвеним мрежама, да су јој неки моји људи претили, због Маје Маринковић, да сам им ја дала њен контакт... Онда су мене звали из полиције и ја сам шаљиво рекла да није први април. Послала сам јој поруку да немам везе са тим, да се оградим, мислила сам да се стварно уплашила, док нисам видела да је она стварно један шаљивџија - започела је Тамара и наставила:

Фото:Принтсцреен/Јутјуб/Ново јутро

 

- После тога је са мном у супер односима, јавља ми се, чак ме је звала у емисију. Мислим да је супер за екранизацију, да је смешна, односно духовита... Без обизира на сву ту њену лудост по сцени, допире до великог броја људи и све што се каже у њеној емисији дође до народа, без обзира на начин на који то ради - рекла је Тамара. 

Када ју је Огњен упитао шта препоручује да Јована промени на себи, одговорила је: 

- Ја бих јој предложила да оде код психијатра. То је рад на себи. Њој је потребан психијатар, и то не неуропсихијатар, није то толико подигнуто на тај ниво. Она је биполарна личност, у смислу данас ме тужи, а онда ми после каже да није тако, да су јој моји неки људи претили. Мења расположења. Она треба само психички да ради на себи. Можда она и ја само немамо исти смисао за хумор. А што се тиче физичког изгледа, не мора ништа, Видим да тренира, ништа није радила на себи од операција - рекла је старлета.

Фото: Архив Новости

 

 

БОНУС ВИДЕО: