- Јуче после првог часа, на улазу у школу, у холу школе, дошло је до физичког контакта између два ученика.

Један је повредио другог, разбио му је нос, крв је текла. Позвали смо полицију, родитеље и школске полицајце. Они су узели изјаву од родитеља и ученика. Ми смо заказали састанак тима за борбу против насиља у школама за сутра. Педагог школе је узео изјаву и сутра ћемо стећи јасну слику и покренуће се дисциплински поступак. Реч је о мирним ученицима и врло нас је непријатно изненадио овај инцидент - рекао је Бандука.

Подсетимо, нападнути дечак дошао је у жижу јавности када је снимак на ком са својим друговима на приватној прослави пева измењену верзију песме "Божић је"доспео на друштевне мреже. Због тога се против њега већ води поступак пред Вишим судом у Ужицу. Јуче је испред школе тог дечака окружило десет ученика бошњачке националности, вређали су га док су пуштали тај спорни снимак, а потом му задали два ударца у пределу лица.

Полиција у Пријепољу поднеће кривичну пријаву против малолетника који су у школи напали другог ученика због изазивање верске и националне мржње и нетрпељивости у стицају са кривичним делом тешка телесна повреда.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: