Певачица се огласила за хрватске медије и видно бесна због овакве одлуке, најавила "борбу до последње капи крви", јер је, како је изјавила, у једном периоду била 20 месеци без сина.

Фото: А. Станковић

 

- Ево сад су и Врховни суци дали свој обол. Дигли су руку у име мог детета које никад нису видели, с којим никад нису разговарали, које има свој живот, своје мисли и који десет година трпи тортуру система, и ја заједно с њим. Не да ми се сада да тражим неправилности у одлукама Врховнога суда, не да ми се више да тражим икакве неправилности, а поготово ове које су донели противно правној пракси Уставног суда, како каже моја адвокатица.

- Али да ми се борити до задње капи крви за своје дете, без којег сам била 20 месеци, нећете се играт с мојим дететом. С којим правом? Моје дете није врећа кромпира с којим ћете трговати - изјавила је она за Вечерњи лист.

Фото: АТА имагес

 

- Поједностављено, ово може значити да ћу поновно своје дете, које сам родила, одгајам, школујем, које је живело са мном од рођења, виђати уторком и четвртком од 16 до 20 сати и сваки други викенд суботу и недељу. Нећете ме више зафркавати и противно жељи детета. Оно живи и иде у школу у Загребу, за разлику од његовог оца. Срамота ме ове државе да се овакве ствари раде детету, да ја не смем да говорим да не бих некога увредила.

- Прошла сам сву голготу хрватског правосуђа па ћу и ову Врховнога суда, али прошла сам је са својим дететом. Ја сам ту небитна. Као што се судије штрајком боре за своје плате, тако ћу се и ја и даље борити за своје дете које се изјаснило да жели живети са мном што очито никога није брига, а нарочито неке који су корумпирани - казала је певачица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".