Поготово када је однос према преминулим људима и њиховим вечним коначиштима у питању. Када видите понуду са једне Фејбук странице да мало "дате живот" гробном месту својих ближњих, биће вам јасно колико некад може да се пређе граница пристојног укуса.

- Уградња квалитетних звучника у надгробне споменике, раде са ИОС Андроид и Windows телефонима. Учините догађаје на гробљу мање монотоним - написано је на поменутој страници уз фотографију споменика са уграђеним звучницима - пише на Фејсбуку "Погребна опрема и бела техника увоз из Немачке".

Овај пост је постао толико виралан да је завршио и на друштвеној мрежи X (некадашњи Твитер), где су људи били потпуно шокирани текстом и фотографијом коју су видели.

"Сад смо све видели"

Црни мермерни споменик, уграђени звучници и поменути опис били су повод за бројне коментаре као што су: "Коме ово падне на памет", "Е, сад сам све видела", "Страшна глупост", "Куку, ми смо сви потомци Николе Тесле са разлогом"...

Иако су многи посумњали да је фотографија релевантна, односно да се ради о потенцијалној шали, на Фејсбук профилу постоји и број телефона на који очигледно заинтересовани ожалошћени могу да се јаве.

Своје утиске можете оставити у коментарима...

(Блиц жена)

БОНУС ВИДЕО: