- Ко је продаје? Одакле вам та информација? Никад мирније и никад срећније нисам живео. Шест месеци проводим на мору, већ 30 година пецам рибу и уживам. Зашто бих је продавао?! - рекао је Милош.

- Изградио сам каријеру певајући и мукотрпно и крваво зарадио, никада то није било у плану - рекао је Бојанић.

Милош је потом демантовао још једну вест која се појавила у медијима.

Фото: В. Данилов

 

- То да продајем вилу истинито је као и да сам свом брату од ујака преотео жену, што је апсолутна лаж. Са својом супругом сам у браку већ 24 година, нисам имао никакве афере, брука и срамота шта се пише да сам преотео жену брату од ујака. То је такав блам! Писали су да ме се породица одрекла, мене је срамота шта све прочитам о себи! Те ствари ме погађају, нисам сам, имам дивну породицу. Замислите како се осећам? Унуци, синови сви читају те небулозе. Моју супругу су чак укључили у те неистине, па се као огласила. Моја супруга се никада није огласила. Срамота! Жена има проблем са желуцем због таквих ствари - завршава Бојанић.

Певач је открио и какво је његово здравствено стање.

- Раније сам имао интервенцију младежа, то је једино што се догодило за све ове године. Сада сам одлично, активан сам, певам, компонујем, идем на скијање и уживам са породицом. Недавно сам био у Америци, да посетим сина, после у Мексику. Заиста никад здравији и никад срећнији нисам био - истакао је Милош за Информер.

БОНУС ВИДЕО: