Певачица Славица Ћуктераш не говори често о свом приватном животу, а сада је открила занимљиве појединости.

Славица је открила анегдоту која јој се догодила крајем октобра када је са својим дечком обишла једну цркву.

Фото: В. Данилов/Д. Дозет

 

Не знам заиста одакле му ова прича, верујем да му је мој Владимир нешто рекао јер он сада седи ту испред и чека ме, рекла је Славица кроз смех и наставила:

Наравно да сам ишла у манастире, али не идем редовно. Скоро ме нека туга ухватила и отишла сам са Владимиром у цркву, а тог дана је била литургија. Како поп пева, ја плачем, Владимир ми додаје марамице, она жена што продаје свеће додаје марамице...ваљда дође тако човеку да се исплаче. Завршила се литургија, нас двоје остали и долази поп.

Кажем ја њему: Попе, ја бих да се исоведим. Пита он мене: Да ли сте се некада исповедали? Наравно, ја одговорим да нисам и да не знам како то функционише...само желим да олакшам душу. Он је мени рекао да се јавим, међутим ја сам преварила и саму себе и попа јер никада на крају нисам ни отишла да се исповедим. Да ми је тада ухватио да ме исповеди, ко зна шта бих му рекла – испричала је Славица за Блиц.

Пре неколико година Славица је јавно говорила о томе како се бори са нападима панике и да је због тога помоћ тражила код неуропсихијатра.

Славица се на врхунцу каријере борила са нападима панике

Фото: АТА имагес, Инстаграм/cukterasslavica

 

На врхунцу каријере сам и радила под нападима панике. Нисам могла да прекинем с послом ни због уговора, а ни због жеље да све то победим, али је било ситуација када сам бежала са бине, после 20 минута рада тражила паузу од по 10 минута... Лечила сам се и истовремено радила. Била је то нека моја унутрашња, тајна борба. Много сам наступала и снимала, излазила на Гранд фестивал под огромном паником. То ми је био тежи период у животу", рекла је Славица за Стил.

Славица каже да је посао био њен окидач за анксиозност.

Била сам девојка од 20 година здрава као дрен. Десило се због природе посла, медија и притисака, лоше исхране, непрестаних путовања... У крајњој линији, није ни природно да девојка од двадесетак година буде толико популарна. У тим годинама сте на неки начин и даље дете, ма колико ви мислили да нисте.

"То је индивидуална ствар. Зависи од тога да ли је особа лабилна, да ли је спремна да оде код неуропсихијатра, одбија ли терапију... Ја сам испоштовала све што ми је лекарка неуропсихијатар рекла и испоставило се да то и те како има успеха. Две године сам се борила са ужасним нападима панике да би буквално преко ноћи нестало кад сам рекла: "Е, сад је стварно доста! Сад знам ко си, шта си и победити ме нећеш!""

Славица је описала како изгледају њени напади панике

"Откако ујутру отворите очи, осећате тескобу и онда креже: гушење, треперење срца, замагљен вид, сува уста, тресеш се, не смеш на терасу - мислиш пашћеш. Не смеш напоље. Као да је на теби терет од сто кила и мораш да га носиш, а уопште немаш ваздуха."

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".