Рада је открила да себи треба да да више времена за одмор, али да је радохолик, па не дозвољава да се обавезе и посао гомилају.

- Дешавало ми се да интервјуе дајем сва сломљена и у боловима. Нисам хтела људима ништа да померам, па сам болесна радила. Тако је било и на неким весељима, али ја све добро замаскирам и не дам да се види. Нећу да то утиче на госте. Одем примим инфузију и правац на посао. Шта да радим, таква сам и увек хоћу све да испоштујем, објаснила је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Иначе, Манојловићка је раније причала да би волела и да се врати на факултет, с обзиром на то да је због каријере запоставила студије. 

-  У то време кад сам студирала сам учила редовно од понедељка до петка, на трећој години сам била, мени је просек био девет, 8,89. Тада сам упала у "Звезде Гранда", да сам то остала да завршим, сигурно бих завршила са тако добрим просеком. Остала сам у супер односима са деканом и са свим професорима другим, они мене сви обожавају, ево и дан данас, колико је прошло, од 2007. ја нисам тамо, има 16 година, и Бог забравио да сам крочила тамо, они мене и дан данас зову, све прославе факултета, па годишњица факултета, дипломирања других студената, ја сам обавезно тамо са свима њима. Скоро сваке године, и много ми значи да сам остала у контакту са таквим људима, то је ипак један други свет, један културан свет од ког можеш много да научиш. Они ме сви цене и воле, ја им увек направим атмосферу и сви ме притискају да завршим факултет, објаснила је Рада.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: