Певач Шако Полумента је открио у каквим је односима са колегиницом Александром Пријовић, а затим прокоментарисао чланове њеног тима којима је наводно одговарало да медији пишу о њиховом сукобу.

Фото: АТА имагес

 

Наиме, након што је Шако Полумента поткачио колеге да граде каријеру и пуне Арене са његовим хитовима, у медијима је као бомба одјекнула вест да је певач мислио на Александру Пријовић. Многи су његову изјаву погрешно протумачили, а Шако је сада и открио у каквом је односу са Пријом и шта се заправо догодило.

Фото: АТА имагес

 

Он је прво изнео своје мишљење о Александри и дотакао се невероватног успеха који је постигла ове године пунећи Арене широм региона.

- Александру Пријовић много волим. Јако лепо изгледа, лепо пева и направила је озбиљну каријеру. Није све то случајно, окупила је добар тим људи, зна се чија је, ко је, шта је итд. Све се то сложило, свака степеница је имала свој значај. Нема промашаја, створила је тим који побеђује. Није само Александра победница свега, ту је читав њен тим људи. Она је јако паметна, талентована, поставила је стандарде. У медијима је испало као да сам љубоморан кад сам се осврнуо на причу мојих песама и на то да на неки певачи праве концерте на рачун мојих хитова, њу нисам дотакао - рекао је Шако и наставио:

- Она је моја пријатељица, много је волим, са њене стране сам увек био испоштован, било у Београду, било у Подгорици. Био сам на њеним наступима у Подгорици и увек је зауставаљала музику како би ме поздравила. Али, некоме из тима је одговарало да Шако Полумента тако каже, да обликује онако како су ту причу обликовали у медијима. То је срамно.

Шако је истакао да је на друштвеним мрежама објаснио да није реч ни о каквом сукобу између њих, као и да нема ништа против ње, а открио је да је очекивао и одговор од Прије.

- Ја сам се на друштвеним мрежама обратио Александри и рекао да то није моја прича, да сам ја уз њу увек. Зар није лепо да ми на то одговори? Него је неком то одговарало да та прича иде - закључио је Шако, а спекулише се да Прија улаже 200.000 евра у нове песме.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".