- Маријино здравствено стање је лоше. Молим се Богу за њено здравље и сигуран сам да ће он услишити моје молитве. Крвна слика јој је лоша, али боримо се да је поправи и не одустајемо - прича Булат, који није желео детаљније да говори о Маријиним здравственим проблемима.

Фото: АТА имагес

 

 

Осим што му је супруга болесна, Марку не цветају руже ни на пословном плану. Због целе ситуације са пандемијом коронавируса певач дуго није имао тезге: - Немам наступе, све ми је отказано. Али шта ћу, сналазим се како знам и умем.

Подсетимо, Булатова супруга Марија је учествовала у трећој сезони ријалитија "Задруга" када јој је продукција направила уступак да напушта ријалити једном недељно како би одлазила код доктора. 

- Крхког је здравља, има проблем са кичмом, вратом... Једном месечно ће морати да излази из ријалитија како би примила гвожђе, јер јој је крвна слика веома лоша. Осим што трпи јаке болове, имала је и две компликоване трудноће, па је све то довело до тога да постане анксиозна - испричао је Булат и додао:

Фото: АТА имагес

 

 

- Дешавало се да кренемо на неки рођендан, и она ми на вратима каже: Хајде да се вратимо назад. Почне да осећа нелагоду, зноје јој се дланови... Ја је загрлим и кажем: Маки, прелепа си, не брини, идемо! Пошто има страх од људи, решила је да победи ту болест, па је због тога ушла у ријалити - истакао је певач тада за медије.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".