Ана је највише килограма добила у трудоћи, а с обзиром да данас изгледа као и пре порођаја, открила је како је успела да врати девојачку линију.

- Понекад ми се чинило да се гојим и од воде  - рекла је Ана која је, како каже, умела да поједе и по четири сладоледа на дан.

 

 

Моментална промена била је неопходна, те је Ана одлучила да пробуши кашику и после 16 часова не једе ништа.

- У животу могу без свега, али без слаткиша никако. Они су мој једини порок. Једном ме је папарацо ухватио док сам куповала чак два сладоледа која сам сама појела. Дешавало ми се да поједем и по четири сладоледа дневно - започела је она, па наставила:

- Пошто ми је било исувише тешко да се одрекнем омиљених посластица, у почетку сам их јела само пре подне. Нисам преко ноћи престала да једем слаткише, већ постепено. Чим сам се "скинула" са шећера и избацила вечеру, истопила сам се - рекла је за "Информер" Ана која дневно пије и по две литре воде.

 

 

- Свако јутро доручкујем овсену кашу са сезонским воћем. У току дана попијем бар две литре воде, што раније није био случај. Дешавало ми се да за цео дан попијем само чашу воде, што није добро. С времена на време пијем и детокс-сокове, којима очистим организам. И то ми је помогло да смршам - каже водитељка која редовно вежба са личним тренером.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".