Чувени рокер је са јавношћу поделио много радосне вести, да ипак неће можда бити потребе да се подвргне другој операцији: 

- Добро сам сада, одлично. Можда нећу морати на операцију срца, можда ми неће бити потребни стентови - каже Вукашиновић за „Дневни аваз“.

Милић се дуго времена опорављао, а сада је открио како је дошло до тога да му се и крв погорша: 

- Сад све иде нормално. Имао сам операцију ноге, то су били стравични болови, трајали су мјесец, а онда сам имао инфаркт, па болничку бактерију и то ме с******... Била ми је лоша и крвна слика јер нисам јео. И онда се љекари питају од чега ми је отишла крв. Од чега? Па, ето, од тога, није то само од себе - огорчен је музичар.

Рокер је доживео инфаркт после кога се опорављао више од десет дана, Осам дана је само провео на интезивној. 

Њему и његовој жени Сузани је у најтежим данима у помоћ притекао певач Ацо Пејовић ког Милић, како сам признаје, никада није упознао.

- Први пут сам упознао човека чији квалитет личности, људски вредносни систем укључујући поштовање својих колега из музичке бранше, надилази лични музички успех који је огроман, а то је певач и уметник, велика звезда народне музике Ацо Пејовић, кога лично не познајем нити смо се икада срели. Чули се једном телефоном да му на Вибер пошаљем две песме да чује и то је све. Тај човек је, кад је кренуло све ово са мојом болешћу, нашао број телефона од моје жене Сузане, назвао је и рекао јој да не брине ништа, да ће он да помогне на сваки могући начин, финансијски или било други, да дође до мог оздрављења и да га Сузана слободно зове у било које доба за шта год треба у вези мене и мог лечења, што је Су и урадила и ускоро ће ми бити уграђена два стента у срчаним крвним судовима. Толико о стварној људској вредности и стварној људској величини садржаним у великом Аци Пејовићу. До гроба захвални Сузана и Милић Вукашиновић - поручио је рокер тада на Фејсбуку.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: