Ретко ко успе да надмаши своје родитеље, неки крену тотално другим путем, док неки пробају па схвате да то ипак није за њих.

Љубитељи најважније споредне ствари на свету памте Мајкла Овена, славног фудбалера, који је иза себе оставио огроман траг. Ипак, ретко ко зна његову муку, о којој је недавно причао.

Он је у једном од интервјуа причао о свом сину Џејмсу који има проблема са видом, односно, дијагностификована му је Старгартова болест.

- Е то је вероватно најгоре питање, иако то никада не показујем или не говорим било коме - рекао Мајкл Овен за Дејли Мејл и потом додао:

Фото: Профимедиа

 

- Нађете се или у ситуацији да правдате или кажете да није заинтересован и људи вас гледају и кажу 'није заинтересован за фудбал?' Онда морате све објаснити и на крају завршите у разговору који заправо не желите водити с било ким. Када вам неко приђе у кафани и пита 'да ли твој син игра?' ви само желите да промените тему. То је вероватно било најтеже током година. Џејмс вероватно није уживао у фудбалу колико би требало јер није био онолико добар колико би требало да буде - прича Овен.

(Курир спорт)

БОНУС ВИДЕО: