Бронсоново тело пронађено је поред тела његовог оца Кенета у њиховој кући у Скегнесу 9. јануара. Дечакова мајка Сара Пиес (43) рекла је за "Тхе Сун" да себи никада неће опростити што није била ту.

Сара и Кенет имају још двоје деце - трогодишњу ћерку и седмогодишњег сина. Када су се разишли, одлучили су да Бронсон живи с оцем. Мајка је рекла да је обузета жаљењем и да је прогања слика дечака који очајнички тражи храну и воду.

- Живим ноћну мору и никада се нећу пробудити из ње - рекла је.

Описала је Бронсона као типичног двогодишњака, који је увек покушавао да добије још наполитанки.

- Кад му више нисмо дали, насмејао се и повикао: 'Да! Више, више, Више!' - рекла је мајка.

Фото: Друштвене мреже

 

- Кени је све грицкалице преместио на горње полице како његов син не би могао сам да дође до њих. Сада само могу да размишљам о томе како он гладује, устаје и покушава да добије храну. Не могу то да поднесем. Недостајало му је око пет центиметара да стигне до фрижидера и отвори га. Последње тренутке провео је сам, мора да је био тако жедан и гладан. Мора да је плакао и да је био веома збуњен. А Кени је лежао на поду. Могу само да се молим да је мислио да тата само спава. Да је Бронсон био само мало виши, преживео би - каже мајка, додајући да је у фрижидеру било доста хране са празника.

"Одустао и легао поред тате"

Мајка је рекла да не може да се помири са оним што се десило и чињеницом да није била са сином.

- То ме прогања - рекла је. - Буди ме помисао да он сам, гладан, лута. На крају је морао бити толико слаб да је одлучио да одустане и легне поред тате, грлећи му ноге. Никад себи нећу опростити што нисам био ту. Када га замислим самог у том стану, осећам се као да сам га изневерила - додаје мајка.

Фото: Друштвене мреже

 

Бронсонов божићни поклон је још умотан у њеном стану. Сина је последњи пут видела у новембру јер су се она и дечаков отац посвађали.

- Никада нећу престати да се кајем. Не могу да спавам јер сваки пут када затворим очи видим његово лице. Цео мој свет се срушио - додаје дечакова мајка, преноси Скај њуз .

(Скај њуз)

БОНУС ВИДЕО: