Њих двоје упознали су док је она радила на дипломској представи "Гробље аутомобила", а добили су управо улоге - мужа и жене.

Глумица је једном приликом испричала да је знала за Драгана, али да га пре преставе није ни упознала. Један сусрет променио је све.

- Једног дана, у време када смо већ почели са генералним пробама, дошла сам случајно раније на факултет. У учионици је седео само Пеле и из чиста мира ми рекао: "Ја ћу тебе да женим - испричала је глумица.

Фото: АТА имагес

 

- Иако ми је то тако мирно саопштио као да је све решено, била сам у шоку и упитала га да ли је нормалан јер се нисмо ни познавали како треба. Тог дана ме је испратио до куће, одлучан да сврати код мене. Убеђивања да не живим сама и како имам цимерку, нису ми помогла да га одговорим. Становала сам у изнајмљеном стану у Земуну. Било је веома чудно. Дуго смо седели и причали, а два дана касније, уселио се код мене и одмах смо почели да живимо заједно. Када са ове дистанце погледам на све то, схватам да је тако морало да буде и да је све ипак испало супер - рекла је глумица и додала:

- Неколико година касније одлучили смо да се венчамо. Била је то церемонија без много помпе на којој су поред нас били присутни само кумови. Никада нисам волела велика венчања, што је остало све до данас. Најважније је што сам поред себе имала правог човека.

БОНУС ВИДЕО: